Zelf techniek ervaren!

Heb je interesse in techniek en wil je weten hoe een technisch bedrijf er van binnen uitziet? Ben je nog aan het onderzoeken wat je gaat doen na je huidige opleiding? Lijkt het je wat om mee te werken aan bijvoorbeeld de productie van auto’s, vliegtuigen, smart-phones of medische apparatuur?

Meld je nu aan

De onderstaande bedrijven willen jou graag ontvangen. Na het bezoek aan het Tech Event of VIP bezoek weet je of werken in de metaal en mechatronica iets voor jou is. Na het ontvangst krijg je een korte presentatie, rondleiding door het bedrijf en vaak ga je zelf ook nog even aan de slag!

De Tech Events vinden plaats op de aangegeven tijden.
De VIP bezoeken op het Techniekcentrum | Brainport vinden op afspraak plaats.

Tech Events 2024
Regio kalender De Kempen
Regio kalender Eindhoven
Regio kalender Helmond – de Peel
Regio kalender Noord – Midden Limburg

Bekijk de after movie van de Tech Events 2024

Afgelopen maand hebben 38 leerwerkbedrijven hun deuren speciaal geopend voor toekomstige MBO BBL’ers in de metaaltechniek en mechatronica. Meer dan 75 jongeren bezochten met hun ouders/verzorgers de Tech Events om zelf te ervaren wat een leerwerkbaan inhoudt. Bekijk hier onze after movie voor een impressie!

Meld je nu aan voor een Tech Event in 2024

Je kan je voor meer dan 1 Tech Event aanmelden en ook je ouders/verzorgers zijn van harte welkom!
Er kunnen nog Tech Events bij komen, kom dus regelmatig terug om te kijken of er voor jou een interessant Tech Event bij staat.    Met het versturen van je aanmelding ga je akkoord met de Privacy Statement van BI College.