Zelf techniek ervaren!

Heb je interesse in techniek en wil je weten hoe een technisch bedrijf er van binnen uitziet? Ben je nog aan het onderzoeken wat je gaat doen na je huidige opleiding? Lijkt het je wat om mee te werken aan bijvoorbeeld de productie van auto’s, vliegtuigen, smart-phones of medische apparatuur?

Meld je nu aan

De onderstaande bedrijven willen jou graag ontvangen. Na het bezoek aan het Tech Event of VIP bezoek weet je of werken in de metaal en mechatronica iets voor jou is. Na het ontvangst krijg je een korte presentatie, rondleiding door het bedrijf en vaak ga je zelf ook nog even aan de slag!

De Tech Events vinden plaats op de aangegeven tijden.
De VIP bezoeken op het Techniekcentrum | Brainport vinden op afspraak plaats.

Bekijk het Tech Event bij KMWE

Aan jongeren met hun ouders laten zien wat de high tech technology van tegenwoordig inhoudt. Dat doen we met het Tech Event. KMWE organiseert jaarlijks met ons een van de Tech Events. Een mooi voorbeeld om te laten zien wat een Tech Event inhoudt.

Meld je nu aan voor een Tech Event in 2024

Je kan je voor meer dan 1 Tech Event aanmelden en ook je ouders/verzorgers zijn van harte welkom!
Er kunnen nog Tech Events bij komen, kom dus regelmatig terug om te kijken of er voor jou een interessant Tech Event bij staat.    Met het versturen van je aanmelding ga je akkoord met de Privacy Statement van BI College.