Je bent werkzoekend

Wil jij aan de slag in een technisch beroep? Dan helpt Brainport Industries College je bij het zetten van de eerste stap binnen het netwerk van toonaangevende Hightech bedrijven in de brainportregio.

De maakindustrie in de brainportregio heeft veel behoefte aan technische vakmensen. Ook mensen die niet direct een passend diploma hebben, kunnen zich ontwikkelen tot geweldige vakkrachten. Of je een goede medewerker bent, hangt immers niet alleen af van je technische kennis. Dat heeft ook te maken met je persoonlijkheid en de ervaring die je de afgelopen jaren in andere banen hebt opgedaan.

Kennismaking

Aan de hand van jouw ervaring en interesse gaan we samen op zoek naar mogelijke beroepen in de techniek waar jij voor in aanmerking wil komen. We bespreken samen diverse voorbeelden en kenmerken van beroepen.
Daar ga jij vervolgens mee aan de slag en maak je een keuze die het beste bij jou als persoon en bij jouw ervaring past.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek

Voorstellen aan bedrijven

Na de kennismaking en jouw oriëntatie gaan we concreet kijken naar de actuele vacatures bij onze leden. Meestal zijn dit vacatures waar een opleiding of cursus op mbo niveau aan verbonden zit. De techniek is een wereld van levenslang ontwikkelen en dat begint met een goede start.

We stellen je voor aan bedrijven waar een actuele vacature is.

Jouw persoonlijke route

Wanneer ook het bedrijf enthousiast is en in jou wil investeren is de match dichtbij! Maar je slaagt het beste wanneer je een goede start kunt maken en direct ook gaat leren voor jouw nieuwe vak.
We maken samen een persoonlijke leerroute.

Maak werk van jouw technisch talent!

Kennismakingsgesprek