Aanmelden voor docentstage

Bij het BI College zijn 55 metaal- en mechatronica bedrijven aangesloten uit de regio De Kempen, Eindhoven, Helmond-de Peel, Peel en Maas. Als BI College maken we de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven. Er zijn verschillende manieren om invulling te geven aan jouw docentstage. Vul je gegevens in dan nemen we contact op om je wensen te bespreken.

Meld je aan

Hou je kennis op peil met een docentstage

Om leerlingen de best denkbare start te geven, dient de aansluiting tussen onderwijs en praktijk optimaal te zijn. Maar de techniek ontwikkelt zich razendsnel en het bedrijfsleven is voortdurend in beweging. Docenten doen er daarom goed aan om voeling te houden met de praktijk. Daarom organiseert Brainport Industries College docentstages voor vakdocenten.

Wil jij constant een vinger aan de pols van de beroepspraktijk houden? Wil jij op de hoogte blijven van de eisen die werkgevers vandaag aan de werknemers van morgen stellen? Dan helpen wij jou daar graag bij. Brainport Industries College beschikt over een groot aantal partners in de regio waar docenten een korte stage kunnen lopen.

Er zijn verschillende manieren om invulling te geven aan jouw docentstage. Dat kan variëren van een dag meelopen tot een dag per week meedraaien gedurende enkele weken of zelfs maanden. De precieze invulling van jouw stage hangt nauw samen met jouw wensen en de mogelijkheden van het bedrijf waar jij stage wilt lopen.

Meld je aan voor een docentstage

    Met het versturen van je aanmelding ga je akkoord met de Privacy Statement van BI College.

    Aanmelden

    Contact

    Stage