De leukste manier om een nieuwe baan te vinden

Ontspannen kennismaken met bedrijven die op zoek zijn naar technisch talent? Met de vacature in de hand gericht praten met mensen van allerlei verschillende bedrijven? Dat kan tijdens het vacaturecafé. Drie keer per jaar organiseert MKB Eindhoven het vacaturecafé waar je op een ongedwongen manier kennismaakt met allerlei werkgevers uit de regio.

De vacaturecafés zijn bedoeld voor gemotiveerde werkzoekenden van alle leeftijden. De focus van de vacaturecafés ligt vooral op mbo-niveau. Per keer bieden ongeveer dertig werkgevers zo’n honderd vacatures aan. Gemiddeld leidt dit tot enkele tientallen geslaagde matches per keer. Voorafgaand en tijdens het vacaturecafé vinden er bovendien allerlei boeiende workshops plaats.

Ook voor zij-instromers

Heb je geen achtergrond in de techniek, maar ben je wel geïnteresseerd in een technische baan? Dan ben je ook van harte welkom. Brainport Industries College organiseert elk jaar diverse opleidingen (mét werkgarantie) voor zij-instromers die aan de slag willen in de techniek. Tijdens het vacaturecafé vertellen we je er graag meer over. Je kunt je dan ook verdiepen in verschillende banen waar we de komende tijd opleidingen voor organiseren. 

Kom ook!

Kom ook langs! De vacaturecafés vinden plaats in het Techniekhuys in Veldhoven.
Bekijk hier wanneer het volgende vacaturecafé plaatsvindt.

 

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483