Van Hoof Groep uit Asten wint BI College Award 2015!

- WOENSDAG 14 OKTOBER 2015

Op 14 oktober riep Brainport Industries College de Van Hoof Groep uit Asten uit tot winnaar van de Brainport Industries College Award 2015.

Volgens de jury is het opleiden en ontwikkelen van de medewerker verweven in het bedrijf en wordt dat continu bewezen door resultaat.  De Van Hoof Groep is erg actief in het uitdragen van de metaaltechniek bij de omliggende scholen, het primair, het voortgezet en het MBO onderwijs. Ook hier fungeert de Van Hoof Groep als co-creator door initiatief te nemen en om samen potentiele vakmensen te interesseren voor het vak.

De BBL leerlingen beschikken over een eigen machine, een eigen persoonlijke begeleider en maken “echt” werk, geheel zelfstandig. Daarmee zijn ze van begin af aan werknemer met een leerling status. Echt meedoen met maximale ruimte om het vak te leren. De leerlingen bevestigen dit en spreken vol lof over hun werkgever. “Je krijgt de kans, de tijd en als ik mijn diploma haal een vaste baan!”

Nicol van Hoof, directeur eigenaar van de van Hoof Groep, nam de Award in ontvangst uit handen van William Pijnenburg, secretaris van het BI College.

Genomineerden

De andere genomineerden waren:

  • MTN Metaalwerk, gevestigd in Helmond
  • MSG Spierings, gevestigd in ’s-Hertogenbosch

De Award wordt jaarlijks uitgereikt aan dat BI College lidbedrijf wat uitblinkt in de betrokkenheid bij de voorlichting en het daadwerkelijk opleiden van MBO BBL leerlingen, de vakmensen van de toekomst.

De jury

De heer G. Enning, namens Koninklijke Metaalunie
De heer L. Beekmans, namens Werkmans
De heer M. de Ruyter, voorzitter namens het BI College

 


Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483