Frank Mulders per 1 november nieuwe Algemeen Directeur van de AAE Groep

- MAANDAG 24 OKTOBER 2016

Vanaf 1 november 2016 treedt Frank Mulders aan als Algemeen Directeur/ CEO van de AAE Groep, bestaande uit de werkmaatschappijen AAE b.v. (NL), Grauel International b.v. (NL) en Grauel GmbH (DE).

N.a.v. het overlijden van voormalig DGA William Pijnenburg d.d. 5 juli jl. heeft de familie Pijnenburg ervoor gekozen de functie van Algemeen Directeur extern in te vullen. Het bedrijf blijft volledig eigendom van de familie. 

 “Wij zijn ervan overtuigd dat Frank Mulders past binnen de filosofie en het DNA van de AAE Groep en dat onder zijn leiding de ingezette groei van het bedrijf, richting de toekomst, verder wordt doorgezet.” aldus de familie.Wij gaan er vanuit hiermee de prettige samenwerking met onze relaties op dezelfde wijze voort te zetten.” 

Frank Mulders is in 1995 afgestudeerd aan de TU Eindhoven (Werktuigbouwkunde) en heeft daarnaast gestudeerd aan de IMD Business School in Lausanne (CH). Frank Mulders heeft de afgelopen 19 jaar met veel passie gewerkt bij Stork Industrial Modules en bij de verschillende divisies van Fokker, waarvan de laatste 9 jaar als Directeur van Fokker Landing Gear.

                                              


NIEUWS

Succesvolle opleiding BBL4 Verspaningstechnoloog nu ook in Deurne

Handreiking maakt veilig doorwerken in MKB-metaal mogelijk

Project 'Baan zoekt Boer': 'Wie wil mij? Een 47-jarige gestopte veehouder?’

MCM wint de William Pijnenburg Award 2019

EVENEMENTEN

Toon meer

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483