maandag 22 september 2014 - 'techniekHuys, Veldhoven

Opening Brainport Industries College

 

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan het neerzetten van een nieuwe structuur om het technische MBO-onderwijs nog beter te laten aansluiten op de behoeftes vanuit het bedrijfsleven. Onder de naam Brainport Industries College zetten wij ons in om een actieve bijdrage te leveren aan het boeien, binden en de doorgroei van vakkrachten. In het nieuwe schooljaar gaat de eerste lichting leerlingen aan de slag onder de naam van het Brainport Industries College.

Onze speciale gast is Mirjam Sterk, landelijk ambassadeur van de Jeugdwerkeloosheid. Zij zal samen met vertegenwoordigers van het onderwijs, Brainport regio gemeentes, zakelijke netwerkorganisaties, deelnemende bedrijven en natuurlijk leerlingen de officiële openingshandeling verrichten. 

Neem voor meer informatie over deze bijeenkomst contact op met Brennie Kos.

Deelnemende bedrijven

Brainport Industries College 
Gevestigd op de Brainport Industies Campus
BIC 1
5657 BX Eindhoven

 

 

info@brainportindustriescollege.nl
telefoon +31 651 883 483